• +32 494 56 18 00
  • info@brigittemortier.be

Brigitte Mortier :: Coach – Speaker – Trainer

Mijn missie & passie

Mijn passie is om mensen te inspireren en te coachen zodat men in beweging komt voor het realiseren van persoonlijke, relationele of professionele doelstellingen.

Daarnaast bied ik ondersteuning bij het ontdekken van hun talenten en begeleid ik mensen bij het maken van bewuste keuzes. Dit brengt veranderingsprocessen met zich mee waardoor men meer en meer het leven leidt waarvoor men kiest. Dit proces ondersteunen doe ik met hart en ziel.

fotoshoot 2

Mijn kennis & drive

°1968. Ik studeerde af in de richting Marketing en Communicatiemanagement. Professioneel is er altijd een link geweest met de arbeidsmarkt als consultant bij Randstad en als outplacementconsultant bij Risesmart. Als tiener was ik al bezig met mijn zoektocht naar wie ik ben, hoe ik in het leven wil staan , wat mij vreugde brengt….Vandaar dat het volgen van diverse opleidingen de rode draad is in mijn leven. Deze gaven mij voeding, skills en ervaringen.

  • 3 jaar Intuïtieve ontwikkeling,
  • 4-jarige opleiding Centered Living
  • Energetic therapy
  • Certified Coach Opleiding
  • Certified Stress & Burn-out Coach
  • Certified Insights Practioner
  • Certified Centering Coach

Meer en meer groeide het verlangen om wat ik zelf ervaren en doorleefd had met anderen te delen. Dankzij die professionele coachopleiding kreeg die droom vorm. Sindsdien werk ik in mijn privé-praktijk als Life & Career Coach en begeleid ik mensen bij hun verschillende levensvragen.  Opleidingen en vakliteratuur geven mij steeds nieuwe impulsen zodat ik mijn coachingskills kan aanscherpen en mijn aanbod kan uitbreiden. Vandaar dat men intussen ook bij mij terecht voor een Insights Discovery profiel en healings.

Daarnaast werk ik freelance voor opdrachtgevers als :

Outplacement Consultant: Ik heb een ruime ervaring in het begeleiden van outplacementkandidaten met zowel een managers – white collar – of blue collarprofiel. Ik deel mijn expertise in een individueel traject of tijdens collectieve sessies.

LoopbaancoachIk begeleid werknemers en ondernemers in hun zoektocht naar meer bezieling, naar een nieuwe uitdaging, naar meer structuur of meer harmonie en rust in hun job zodat ze de balans privé/werk meer kunnen bewaren. Dit kan via loopbaancheques van VDAB

Trainer: ik faciliteer workshops waaronder Change en Loopbaan in perspectief bij bedrijven in transitie.

Stress & Burn-out Coach: ik begeleid werknemers preventief zodat ze bevlogen aan het werk blijven of curatief na burn-out zodat ze terug veerkrachtig aan de slag kunnen gaan.

Waar ik voor sta

shutterstock_48274918

shutterstock_112551788

shutterstock_125253431

Creativiteit is de rode draad in mijn leven. Dankzij mijn diverse opleidingen beheers ik een toolbox van technieken. Door mijn kennis en vaardigheden gebruik ik de passende tool die jou de nodige inzichten brengt.

Dankzij mijn oprechtheid en authenticiteit begeleid ik jou zonder oordeel. Ik creëer de nodige veiligheid om jouw levensverhaal te brengen. Mijn zorgvuldigheid, steun en respect stimuleren je om de nodige stappen te zetten.

Mensen ontmoeten en samenbrengen is mijn passie. Mijn gastvrijheid, mijn empathie en mijn eenvoud creëren verbondenheid en openen de deur tot samenzijn, delen, ontdekken en groeien.

Enthousiasme en bezieling kenmerken mijn aanpak en communicatie. Ik ben zeer gedreven in het in beweging brengen van mensen. Ik kan je de kracht geven om anders naar zaken te kijken, zodat je terug de moed ervaart die je nodig hebt om effectief meer en meer het leven te leiden dat bij je past.