• +32 494 56 18 00
  • info@brigittemortier.be

Brigitte Mortier :: Coach & Speaker

In tijden van verandering is het soms fijn om even stil te staan en elkaar te ontmoeten. De open workshops zijn een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje waarbij we ideeën uitwisselen rond een bepaald thema, stuk voor stuk sleutels die je leven ‘verrijken.

Welkom!

Ontdek het aanbod open workshops

Veerkracht

Deze workshop biedt je praktische tips rond het omgaan met veranderingen want ‘verandering’ lijkt wel de ‘nieuwe zekerheid’. Veerkracht helpt je om bij verlies, conflict, ontgoocheling … snel te herstellen zodat je sneller de draad weer kan oppakken. Ontdek jouw sleutels tot het erkennen van je weerstand en het verwelkomen van ‘het nieuwe’.

Lees meer

Daadkracht

Doe je héél veel maar niet altijd die dingen die je dichter bij je doel brengen, die je ‘blijer’ maken? Tijdens deze workshop geef ik je praktische tips om effectief je doel te bereiken. Dankzij meer ‘Daadkracht’ word je geïnspireerd om meer je ‘eigen’ keuzes te maken en jouw kennis en gevoel om te buigen naar actie. Ontdek jouw sleutels tot niet alleen ‘denken’ maar ook ‘doen’.

Lees meer

Eigenwaarde & zelfvertrouwen

Elk mens heeft van tijd tot tijd te maken met onzekerheden. Wanneer deze onzekerheden de overhand krijgen en je leven sterk gaan beïnvloeden, is het tijd hier verandering in aan te brengen. Ontdek in een veilige omgeving jouw sleutels tot meer eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Lees meer