• +32 494 56 18 00
  • info@brigittemortier.be
foto kaartjes

Brigitte Mortier :: Coach

Inner Voice Kaarten

Ben jij soms ook op zoek naar inzichten of wil je extra ondersteuning bij het vinden van oplossingen  of het maken van keuzes?De Inner Voice Cards zijn dan zeker een aanrader!  30 Inner Voice kaarten helpen je om het vertrouwen in je innerlijke stem aan te wakkeren zodat je bewuster in het leven staat en doelgerichte keuzes maakt.

Iedereen heeft een inner voice, een innerlijke stem, de stem van de ziel. Helaas is men de connectie met die innerlijke stem vaak kwijt of durft men er geen gehoor aan te geven. Deze 30 Inner Voice kaarten helpen je om het vertrouwen in je innerlijke stem aan te wakkeren zodat je bewuster in het leven staat en eigen doelbewuste keuzes kunt maken.

Het gebruik van de inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Trek je Inner Voice kaart dan zal deze, volgens de wet van synchroniciteit, op dat moment voor jou van belang zijn.

Je kan ervoor kiezen om een kaart te trekken met jouw vraag in gedachten of je kunt je elke dag of week laten inspireren door een kaart te trekken met als doel dit inzicht mee te nemen in je dagelijkse activiteiten of ontmoetingen.

Reserveer jouw doosje wijsheid voor 25 euro en ontvang gratis de 7-daagse minitraining waarbij je een week lang elke ochtend een inspirerende e-mail ontvangt!

Professioneel & eigen gebruik

De Inner Voice Cards is een ondersteunde coaching tool die bijkomende inzichten biedt tijdens een coachtraject. Deze 30 Inner Voice kaarten zijn zeer toegankelijk, het beeld en de bijkomende tekst werken inspirerend. Intussen gebruik ik de Inner Voice kaarten al een tijdje in mijn praktijk en tijdens mijn coaching gesprekken. De samenhang tussen wat werd besproken of wat naar boven is gekomen en de gekozen kaart is altijd treffend.

Het gebruik van de inzichtkaarten en het effect dat ze kunnen hebben, berust op het principe dat er geen toeval bestaat. Uiteraard kunnen de kaarten jou ook inspireren in jouw dagelijks leven. Je kan ervoor kiezen om een kaart te trekken met jouw vraag in gedachten of je kunt je elke dag of week laten inspireren door een kaart te trekken met als doel dit inzicht mee te nemen in je dagelijkse activiteiten of ontmoetingen.

Neem contact opBestel jouw doosje wijsheid