• +32 494 56 18 00
  • info@brigittemortier.be

Je kent het gevoel wel dat alles je lijkt te overkomen? Voel je je onzeker in nieuwe situaties? Haal je jezelf vaak naar beneden? Leg je de lat voor jezelf héél hoog? Heb je het idee niet goed genoeg te zijn? Be – en veroordeel je jezelf vaak?….

Elk mens heeft van tijd tot tijd te maken met onzekerheden. Wanneer deze onzekerheden de overhand krijgen en je leven sterk gaan beïnvloeden, is het tijd hier verandering in aan te brengen want een tekort aan zelfvertrouwen remt je sociaal leven, je relatie, je carrière, je goed gevoel…..

Door een tekort aan zelfvertrouwen beland je heel vaak in een vicieuze cirkel: je wil iets bereiken, je bent bang om de stap te zetten omdat je vindt dat je het niet waard ben of niet kan, daardoor onderneem je niet de nodige acties met als gevolg dat je terug ‘minderwaardig’ voelt. En zo zit je vast in een web van negatieve overtuigingen die je verlammen en verhinderen om die zaken te doen waardoor je een goed gevoel krijgt.

Gelukkig kun je die vicieuze cirkel doorbreken.

Ontdek in een veilige omgeving jouw sleutels tot meer eigenwaarde en zelfvertrouwen zodat je ‘vrijer’ in het leven staat.

shutterstock_173828474

Praktische info

Nieuwe datum binnenkort beschikbaar

19u – 22u

Prijs 10 euro

Contact