• +32 494 56 18 00
 • info@brigittemortier.be

Nood aan coaching bij deze thema’s?

 

persoonlijke groei

Meer duidelijkheid krijgen over wie je bent en wat je wil in je leven

Stimulans in het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden, een nieuwe loopbaan

Ontwikkelen van zelfvertrouwen en assertiviteit

groeien in relaties

Meer voldoening en diepgang vinden in de relatie met je partner, vrienden of collega’s

Relatieproblemen met je partner

Omgaan met conflicten

zingeving & levensvragen

Bij gevoelens van moedeloosheid en onmacht

Terug ‘zin’ vinden in wat je doet

Bij crisismomenten door een verlies of dooreen nieuwe fase in je leven

Afscheid nemen en een nieuw evenwicht vinden

stress & burn-out

Het gevoel overvraagd te zijn, teveel te geven in je werk, je gezin

Tot rust komen en nieuwe energie vinden

Balans herwinnen tussen werk en privésfeer

loopbaan & werk

Bij problemen op het werk (conflicten, stress,communicatieproblemen)

Ondersteuning bij solliciteren

Loopbaan oriëntering

groeien als ondernemer

Is jouw onderneming veranderd, maar nog niet je organisatie of structuur?

Je hebt het gevoel alleen te staan. Je vindt moeilijk ondersteuning in je omgeving.

Je zit met een personeels- of communicatieproblemen.

 

het coaching proces

We verkennen samen waar je naartoe wilt groeien. Via vraagstelling en creatieve oefeningen staan we stil bij wat je voelt, wat je denkt en hoe je handelt. Als coach geef ik je terug wat ik ervaar in het contact met jou. Verandering begint met stil te staan bij wat er is. We zoeken samen naar nieuwe manieren om je situatie te bekijken, naar nieuwe mogelijkheden om ermee om te gaan.

De belangrijkste werkvormen zijn het gesprek en de ervaring van zowel cliënt als coach tijdens de sessie. Daarnaast neem ik de vrijheid om via oefeningen en tekeningen te werken.

Ik geloof dat de antwoorden in jezelf liggen. Via onze gesprekken creëren we de ruimte om die antwoorden te laten groeien. Als coach ondersteun en spiegel ik je. Zo word je uitgenodigd om iets nieuws te oefenen.

wanneer zet je de stap?

 • Je wil meer halen uit het leven. Je wil meer duidelijkheid over wie je bent en waar je naartoe wil, privé of op werkgebied.
 • In de relatie met je partner, vrienden of collega’s wil je meer voldoening en diepgang vinden.
 • Je twijfelt aan jezelf. Je wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen en assertiever worden.
 • Je voelt je uitgeblust, hebt geen zin meer. Je wil terug zin vinden in wat je doet.
 • Je hebt het gevoel alleen te staan. Je wil graag wat ondersteuning vinden in je omgeving, maar dat is moeilijk.
 • Je zit in een crisis door verlies van een dierbaar iemand, een ziekte, of door een nieuwe levensfase.
Afbeelding1
 • Je wil de dingen op een rijtje zetten, rouwen om je verlies en een nieuw evenwicht vinden.
 • Je wil je loopbaan een andere richting geven. Je wil samen met iemand je mogelijkheden verkennen en uitwerken.
 • Je zit met een probleem op je werk. Je zoekt een coach om je hierin te begeleiden.
 • Je weet wat je wil en bent gedreven om je doel te bereiken. Maar iets belemmert je. Je wil daar meer zicht op krijgen.
 • Je zoekt een vertrouwenspersoon om je verhaal mee te delen, om je even te ondersteunen in een moeilijke periode.
 • Je kampt met uitstelgedrag waardoor je niet bereikt wat je wil. Je wil dit gedrag doorbreken.

Getuigenissen

Je laten coachen is zinvol!

“Ondanks mijn ruime ervaring was het als startende ondernemer niet zo evident om mijn team te leiden en evenwicht te vinden tussen mijn werk en mijn privéleven. Bovendien kreeg ik weinig steun van mijn omgeving. Ik kon bij Brigitte terecht voor een luisterend oor en heel veel praktische tips rond het leiden van een team, mijn lichaamstaal en de organisatie van al mijn werkzaamheden. Ik kan elke zelfstandige aanraden bij twijfel, onrustig gevoel of organisatieproblemen zich te laten begeleiden door een coach. Nog iedere dag pluk ik de vruchten van de stappen die ik toen gezet heb. Ieder gesprek gaf mij de nodige inzichten. Kortom, je laten coachen is zinvol!”

Rebecca F

Een persoonlijke, warm menselijke benadering gecombineerd met een enorme professionaliteit

“Vanaf de eerste coaching beurt klikte het meteen. Ik ervaarde een persoonlijke, warm menselijke benadering gecombineerd met een enorme professionaliteit. Brigitte reikte een stappenplan naar een nieuwe job aan. Dat kon ik op eigen tempo en volgens eigen behoeften gebruiken. Ik kon persoonlijke voorstellen voorleggen, waarop ik snel een constructieve feedback kreeg. Maar vooral voelde Brigitte meteen zeer goed aan met welke vragen en gevoelens ik worstelde. Ze zorgde voor eenveilig klimaat waarin ik vragen en onzekerheden bespreekbaar kon stellen.Ze reikte inzichten, tips en technieken aan, die bijzonder nuttig waren.Maar ze was even geïnteresseerd in informatie die ik aanreikte en waarop zehaar visie gaf. Ook haar bekommernis voor het psychosociale aspect van een heroriëntering is een sterke troef van haar.”

Myriam DM

Een ongedwongen, rustige maar toch zeer intense en persoonlijke begeleiding

“Een heel ongedwongen, rustige maar toch zeer intense en persoonlijke begeleiding in je zoektocht naar wat belangrijk is en waar je naartoe wilt, door iemand die heel gedreven en gepassioneerd is en kan luisteren als geen ander.”

Bernadette DM

Ik sta nu veel vaster in mijn leven en ga voor waar ik in geloof en mee verder wil

“In mijn zoektocht naar mezelf, mijn toekomst en naar een uittocht uit mijn verleden, ben ik bij Brigitte terecht gekomen. Het beloofde veel goeds en dat was ook zo. Brigitte wist me opeen begripsvolle en zachte manier te helpen mijn gedachten en wensen op een rechte lijn te plaatsen en liet me begrijpen wat ik zelf kon veranderen in mijn leven en hoe ik dat kon doen, maar ook welke onbewuste factoren in mijn leven parten speelden en hoe ik er best mee omging. Ze heeft me snel en goed op weg gezet en ik sta nu veel vaster in mijn leven en ga voor waar ik in geloof en mee verder wil. Dank je wel, Brigitte!”

Maria H

De praktische combinatie van career en life coaching samen, is een verrijking die je meedraagt doorheen je verdere carrière en privé leven

“De begeleiding van Brigitte Mortier is meer dan een inspiratie en motivatie bij het zoeken en vinden van een nieuwe job, het is een positieve meerwaarde voor het leven. De praktische combinatie van career en life coaching samen, is een verrijking die je meedraagt doorheen je verdere carrière en privé leven. Het is dan ook door de toewijding en de passie voor persoonlijke groei van Brigitte, dat ze mijn leven totaal veranderde. Brigitte heeft mij laten zien dat er ongekende mogelijkheden zijn om jouw droom uiteindelijk te leven. Dit is mogelijk voor iedereen die bereid is de stap te nemen.”

Guy B

Door tal van oefeningen en tips die Brigitte me gaf, begon ik me geleidelijk aan beter te voelen.

“Toen ik de eerste keer op sessie ging bij Brigitte, voelde ik me niet goed op het werk, wilde ik er weg, iets totaal nieuws aanpakken. En nochtans had ik mijn werk op zich altijd graag gedaan. Het duurde echter niet zo lang of Brigitte deed me inzien dat er niet alleen iets met het werk niet goed zat, maar ook bij mezelf. Al die jaren had ik gedacht dat het werk me versmachtte, me afstompte. En dat was ook gedeeltelijk zo, maar ook ik was aan het wegglijden. Ik vermeed contacten, sloot me op in mijn eigen wereldje, zat in een negatieve spiraal en had een zeer negatief denkbeeld. Door tal van oefeningen en tips die Brigitte me gaf, begon ik me geleidelijk aan beter te voelen. Op het werk veranderde er precies ook iets, gewoon doordat ik er anders mee omging. We zijn nu een tiental maanden verder en ik heb er terug zin in. De sfeer op het werk kan ik niet echt veranderen, maar ik laat me er niet meer zo door beïnvloeden, ik doe niet meer mee aan de negativiteit. Als er zaken zijn die me niet gaan, dan laat ik dat ook blijken bij de verantwoordelijke. Nu denk ik niet meer echt aan van werk te veranderen, ik probeer weer te genieten van wat ik doe. Maar steeds blijf ik de tips en oefeningen van Brigitte indachtig.”

B.N.

Iets voor jou?

Je bent welkom voor een verkennend gesprek. Neem contact op met Brigitte.

Maak een afspraak